'Ajax wilt talentvolle aanvaller verhuren aan eredivisie-club'

0
'Ajax wilt talentvolle aanvaller verhuren aan eredivisie-club'

Na de contractverlenging van Klaas-Jan Huntelaar, de aanstormende talenten Brian Brobbey en Lassina Traoré, is de kans op speeltijd voor Danilo Pereira niet erg groot. Om die reden wilt Ajax de jonge Braziliaan verhuren, zo schrijft Ajax Showtime.

De Amsterdammers willen Pereira verhuren aan een andere eredivisie club. Hierdoor krijgt de talentvolle aanvaller in ieder geval speeltijd en kan hij op die manier ervaring opdoen. Dat schrijft Ajax Showtime.

'Danilo speelde vorig seizoen voornamelijk bij Jong Ajax. Na een slepende hamstringblessure keerde de rechtspoot begin dit kalenderjaar terug binnen de lijnen bij de beloften. In vier wedstrijden was hij gelijk goed voor vijf goals. Zijn uitstekende prestaties waren vervolgens reden voor Erik ten Hag om de 21-jarige te laten debuteren in de Eredivisie tegen Heracles Almelo.'

Door de grote concurrentiestrijd in de voorhoede van Ajax, is het noodzakelijk dat de jongeling minuten gaat maken. Ajax acht nog een seizoen bij Jong Ajax niet geheel ideaal voor zijn ontwikkeling. Om die reden wordt gezocht naar een geschikte eredivisie club om Pereira aan te verhuren.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›