Bem-vindo Antony groeit uit tot hit: ''Een aangename verrassing''

0
Bem-vindo Antony groeit uit tot hit: ''Een aangename verrassing''

Het welkomstlied voor Antony 'Bem-vindo Antony' van zangeres Sarita Lorena is een ware hit gebleken. Het nummer werd op Youtube al honderdduizenden keren bekeken en ook op Spotify wordt het lied volop gestreamd.

"Dit is wel een heel aangename verrassing. Ik denk dat het een combinatie is van de grote Ajax-aanhang en het feit dat de boys David Neres en Danilo Pereira hebben meegezongen. Bovendien heeft het mediateam van Ajax echt z’n best gedaan om het zo goed mogelijk te promoten", zo begint zangeres Lorena tegenover Het Parool.

Ook Ajacieden David Neres en Danilo rappen een stuk in het lied. "Ik had verwacht dat ze veel tijd nodig zouden hebben om het nummer op te nemen en dat ze nerveus zouden zijn. Het is niet niks, zeker als je niet in de muziekwereld zit: een nummer opnemen kan spannend zijn, je moet lange dagen maken. Maar het ging heel goed en ze waren heel snel."

"Binnen twee uurtjes hadden ze hun stukjes al opgenomen. En ik heb veel gelachen met ze. Het zijn talentvolle jongens, als het aan mij ligt zou ik nog een keer met hen een liedje willen opnemen", zo vervolgt de artiest, die nog wel één droom heeft. Het lied in de ArenA zingen voor een wedstrijd van Ajax.

"Dat zou ik echt vet vinden om te doen. Ik heb er nooit over durven fantaseren om op een voetbalveld of in een stadion op te treden. Als dat kan, is dat zeker een droom die uitkomt", besluit zo.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›