Haps: ''Word ziek van manier waarop we ons toen lieten afbluffen''

0
Haps: ''Word ziek van manier waarop we ons toen lieten afbluffen''

Feyenoord begon vorig seizoen alles behalve goed aan het seizoen. De Rotterdammers werden bijvoorbeeld weggespeeld door Ajax (4-0). Ridgeciano Haps denkt niet graag terug aan de oorwassing in Amsterdam. 

"Ik word bijna ziek van verliezen en al helemaal op de manier waarop we ons toen lieten afbluffen. Tot hier en niet verder, denk ik dan", vertelt Haps in gesprek met Voetbal International. "Ja, soms moet je in zo’n geval hard zijn, je been niet terugtrekken, maar knokken. Zo ben ik mijn hele leven geweest. Ik wil winnen ten koste van alles en nu hebben we een coach die er net zo over denkt. Over de vorige trainer Jaap Stam kan ik niks slechts verzinnen, hij had goede ideeën, maar een half fitte groep."

Na de nederlaag in Amsterdam nam Dick Advocaat het stokje van Jaap Stam over. "De stijl van Advocaat past gewoon beter bij ons. Hij is 72, maar zit er elke dag bovenop. Elke training. Je krijgt geen kans te verslappen, zelfs tijdens wedstrijden hoor je hem nog. Ik helemaal, want ik speel ten minste één helft aan de kant van de dug-outs. Ik krijg dus regelmatig van alles naar mijn hoofd geslingerd. Heerlijk, het maakt me alleen maar nog scherper", aldus Haps.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›