Nieuws uit Spanje: ''Ik voel me erg goed en mijn familie ook''

0
Nieuws uit Spanje: ''Ik voel me erg goed en mijn familie ook''

Nemanja Gudelj moet donderdagavond toekijken hoe zijn ploeg, Sevilla FC, het doet in de Europa League. De voormalig middenvelder zit thuis omdat hij positief is getest op het coronavirus.

"Maar ik voel me erg goed en mijn familie ook. Ik ben zoveel als mogelijk in mijn kamer en ik train tweemaal per dag, zodat de tijd sneller gaat. De dagen zijn namelijk erg lang", vertelt Gudelj op de website van Sevilla FC. "Ik heb geen symptomen, ik voel er niets van, maar toen kwam de test... Ik voel me sterk, maar ik kan niet terugkeren totdat ik negatief test op het virus. Ik blijf hard werken en wanneer ik terug kan komen, ben ik er klaar voor."

 

Of hij nog terugkeert in het Europese avontuur van zijn club hangt af van donderdagavond. De Spanjaarden moeten winnen van AS Roma, anders is het avontuur voorbij. "Ze kunnen niets laten liggen. We verdienen het om door te gaan na alles wat we hebben meegemaakt. De jongens hebben na mijn positieve test allemaal apart moeten trainen. Dit laat zien hoe sterk de groep is. Ik zou er alles aan doen om bij hen te zijn", aldus Gudelj.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›