Van der Wiel sluit aan bij Eredivisie-club: ''Wil weer voetballen''

0
Van der Wiel sluit aan bij Eredivisie-club: ''Wil weer voetballen''

Gregory van der Wiel sluit aan bij RKC Waalwijk. De voormalig Ajacied leek bij Toronto zijn loopbaan af te sluiten, maar wil toch nog door. In Waalwijk gaat de 32-jarige verdediger kijken of hij het plezier weer terug kan vinden.

Eerst had hij goede gesprekken trainer Fred Grim en technisch directeur Mo Allach. "Ik ben nog steeds verliefd op het spelletje en wil graag weer dagelijks op professioneel niveau met de bal bezig zijn en met teamgenoten op het veld staan. De motivatie om het maximale eruit te halen is groot, ik heb er zin in."

Van der Wiel vervolgt: "De prettige gesprekken met Fred Grim en Mo Allach en het goede gevoel bij de club hebben mij doen besluiten bij RKC Waalwijk aan te sluiten. De komende periode zal uitwijzen wat dit mij en RKC Waalwijk gaat brengen. Nu eerst en het belangrijkste voor mij; voetballen."

Voor Ajax was de vleugelverdediger tussen 2006 en 2012 actief in het eerste elftal. In totaal speelde Van der Wiel 190 officiële duels waarin hij dertien keer scoorde.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›