Ünüvar niet met Ajax op trainingskamp: ''Niet teleurgesteld over''

0
Ünüvar niet met Ajax op trainingskamp: ''Niet teleurgesteld over''

Naci Ünüvar verlengde onlangs zijn contract bij Ajax tot medio 2023, maar dat was voor de jonge middenvelder al lang bekend. Hij ziet geen reden om te vertrekken uit Amsterdam.

"Voor mij was het redelijk simpel. Ik wilde sowieso bij Ajax blijven. Natuurlijk was er interesse, maar ik heb bij mijn vader en zaakwaarnemer duidelijk aangegeven dat ik bij Ajax wil blijven", zegt Ünüvar tegen FOX Sports. "Als Ajax na één jaar komt dat ze weer willen verlengen, dan zeg ik daar snel ja tegen. Ik wil hier slagen. Vertrekken wilde ik niet."

Ünüvar speelde woensdagavond niet zijn sterkste wedstrijd, ook omdat hij terugkomt van een liesblessure. "Dit is niet mijn niveau, ik kan veel meer. Maar dit was de eerste volle helft, dus dat moet opgebouwd worden. Ik moet weer in mijn ritme komen en mijn eigen niveau oppakken."

De middenvelder gaat ook niet met Ajax 1 mee op trainingskamp. "Dat bepaalt de trainer. Daar ben ik zeker niet teleurgesteld over. Voor mij is het gewoon belangrijk dat ik minuten maak en snel weer op mijn oude niveau kom", aldus Ünüvar.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›