Driessen voorspelt: ''Zie Ajax en AZ als de grote kanshebbers''

0
Driessen voorspelt: ''Zie Ajax en AZ als de grote kanshebbers''

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang en dat zorgt uiteraard voor zijn voorspellingen. Wie gaat dit seizoen kampioen van Nederland worden? Valentijn Driessen durft zijn geld niet op het Feyenoord van Dick Advocaat te zetten. 

"Dat is vooralsnog geen titelkandidaat", vertelt hij voor de camera van Veronica Inside. "Feyenoord heeft natuurlijk wel een goede serie neergezet, dan moet je zo'n serie maar opnieuw neerzetten", aldus Driessen, die niet erg te spreken is over de aankopen van de club uit Rotterdam. 

Feyenoord haalde onder andere Mark Diemers en Bryan Linssen. "Het zijn eigenlijk allemaal breedteversterkingen", constateert hij. "Dat zijn geen spelers waarbij je bij voorbaat weet dat ze je sterker gaan maken. In de beste opstelling van Feyenoord staan Bryan Linssen en Mark Diemers er niet in. Sinisterra, Jörgensen en Berghuis staan daar weer wel in", voorspelt Driessen.

"En op het middenveld heb je Toornstra, Kökçü en Fer, dan is er geen plaats voor Diemers. Dus dat zijn eigenlijk halve breedteaankopen", legt hij uit. "Spelers die gaan spelen als je een druk programma hebt. Het zijn geen spelers die Feyenoord beter maken, daar heeft Feyenoord er geen een van gehaald. Maar het kampioenschap is te hoog gegrepen. Ik zie Ajax en AZ als de grote kanshebbers", besluit Driessen, die dus opvallend genoeg geen woord zegt over de titelkansen van PSV. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›