'Koeman gaat shoppen in Amsterdam en komt uit bij twee spelers'

0
'Koeman gaat shoppen in Amsterdam en komt uit bij twee spelers'

Nu Ronald Koeman de nieuwe hoofdtrainer van FC Barcelona is, ziet het er naar uit dat de Nederlander gaat shoppen in Amsterdam. Dat meldt De Telegraaf.

De krant benoemd gek genoeg Ajax-verdediger Daley Blind. "Omdat Koeman zijn hele trainerscarrière door zijn elftallen van achteruit heeft opgebouwd, gaat hij ongetwijfeld op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Het is verleidelijk om bij bekenden uit te komen, maar de kans is niet groot dat hij landgenoten en belangrijke sterkhouders als Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt of Stefan de Vrij kan losweken. Maar iemand als Daley Blind zou zomaar kunnen."

"Met de Ajacied zou Koeman een organisator binnenhalen, die ook veel voetbal van achteruit brengt", vervolgt de krant. "Een week geleden sloot Blind niet uit dat hij eventueel nog een transfer zou maken in de zomer."

Het houdt niet op bij Blind. "Een andere naam die viel was die van Donny van de Beek, een speler die bereid is vuile meters te maken, vooral ook zonder bal en heel doeltreffend is omdat hij vaak in scoringspositie komt. Zo’n dienende teamspeler - hij klikt ook goed met Frenkie de Jong - die zich wegcijfert, is iets wat er aan ontbeert bij Barça. Koemans beoogde assistent Alfred Schreuder zal dat zijn nieuwe baas ongetwijfeld influisteren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›