Ekkelenkamp eerlijk: ''Dit is niet het vooruitzicht waar ik op hoop''

0
Ekkelenkamp eerlijk: ''Dit is niet het vooruitzicht waar ik op hoop''

FC Twente en Jurgen Ekkelenkamp waren naar verluidt al met elkaar rond, maar toen gooide Ajax roet in het eten door het vertrek van Donny van de Beek. De middenvelder moest maandagavond echter genoegen nemen met een plek bij Jong Ajax.

"Dit is niet het vooruitzicht waar ik op hoop", zegt Ekkelenkamp in gesprek met FOX Sports. "Maar dat gaan we zien. Ik hoop zo min mogelijk te spelen bij Jong Ajax en wel veel minuten bij 1 te maken. Maar dat gaan we dus nog zien."

Volgens de aanvallende middenvelder is een verhuurperiode niet uitgesloten. "Het zou ook nog kunnen dat ik verhuurd wordt. Maar dat ligt eraan wat het de trainer van het eerste (Erik ten Hag, red.) en Marc Overmars willen. Op dit moment moet ik gewoon bij Ajax blijven."

"FC Twente is wel een mooie club, maar voor nu focus ik me gewoon op Ajax", gaat Ekkelenkamp verder. "Ik heb het erover gehad met Noa Lang en er hangt altijd een mooie sfeer, een mooi stadion. Het is gewoon een prima club."

Op de vraag of hij liever bij FC Twente speelt in de Eredivisie of bij Jong Ajax gaat de middenvelder liever niet in. "Dat gaan we zien. Ik ga gewoon kijken wat het seizoen zich brengt en dan zien we het wel", besluit Ekkelenkamp.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›