Van der Gijp: ''Hoeveel klasse zou hij beter zijn dan Marin?''

0
Van der Gijp: ''Hoeveel klasse zou hij beter zijn dan Marin?''

SC Heerenveen won zaterdagavond met 2-0 van Willem II. René van der Gijp en Johan Derksen hebben genoten van het spel van Joey Veerman, die bij de tweede treffer de assist gaf. 

"Ik vind Joey Veerman zó'n goede voetballer, dat ik het onbegrijpelijk vind dat AZ die jongen niet genomen heeft", zei Derksen maandagavond bij Veronica Inside. Volgens presentator Wilfred Genee moet de middenvelder vijf miljoen euro kosten.

Derksen snapt niet dat Feyenoord hem niet eerder heeft opgehaald bij FC Volendam. "Dan haalt Feyenoord dat jochie, die trage jongen die naar Engeland geweest is, die nu altijd bij AZ wissel is (Jordy Clasie, red.)... Die haal je dan, terwijl Veerman een deur verder woont. Zelfs Ajax... Voor vijf miljoen euro vind ik het risicoloos." 

Ook René van der Gijp is onder de indruk van Veerman. "Het ziet er bij hem ongelofelijk makkelijk uit", geeft de analist aan. "En hij heeft geen balverlies. En hoeveel klasse zou hij beter zijn dan Razvan Marin? Hoeveel hebben ze daar voor betaald?" Volgens Derksen is Veerman 'vijf keer zo goed als Marin', die Ajax voor 12,5 miljoen euro overnam van Standard Luik.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!