Jong Ajax onderaan in 'KKD': ''Nul uit drie, Ajax-onwaardig''

0
Jong Ajax onderaan in 'KKD': ''Nul uit drie, Ajax-onwaardig''

Jong Ajax verloor maandagavond in eigen huis met 1-2 van Jong PSV en daardoor staat de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag nu onderaan in de Keuken Kampioen Divisie. De oefenmeester baalde na afloop van het teleurstellende resultaat. 

"We kunnen wel weer zeggen dat het leermomenten zijn, maar het zijn wel continu dure leermomenten", sprak hij na afloop voor de camera van FOX Sports. "We hebben momenten goed gevoetbald, maar wel weer verloren", aldus Van der Gaag, die zich wel zorgen maakt. 

"Paniek is een groot woord, maar het is niet prettig. Op dit moment is het, nul uit drie, Ajax-onwaardig", vervolgt hij over de stand op de ranglijst. "Het is aan ons om daar verbetering in aan te brengen. Ze willen allemaal naar 1. Dan moet je stabiel en betrouwbaar worden en dat laten zien. Ook op moeilijke momenten", constateert Van der Gaag.

"Dit is een situatie die weinig jonge spelers van Ajax hebben meegemaakt, hier moeten ze ook weer komen bovendrijven", legt hij uit. "Go Ahead zal vrijdag wel denken: als er een moment is om ze te pakken, is het nu. Maar wij houden ons vast aan het voetbal. Het gaat vanzelf goed komen, dat vertrouwen heb ik", besluit Van der Gaag. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›