Mazraoui over opvolger Ziyech: ''Qua techniek is hij hetzelfde''

0
Mazraoui over opvolger Ziyech: ''Qua techniek is hij hetzelfde''

Ajax-verdediger Noussair Mazraoui is zeer te spreken over nieuweling Antony. Samen speelde de twee Ajacieden ongeveer een uur samen op de rechterflank. 

"Ik heb wel een klik met hem, ondanks dat we elkaar communicatief niet zo goed verstaan. We doen het een beetje met gebarentalen", begint Mazraoui over Antony tegen Ajax TV. "Ik praat tegen hem in het Engels, af en toe roepen we Neres erbij. Voetballend heb ik een klik met hem. Die jongen zit vol techniek en heeft een goed overzicht."

De afgelopen seizoenen was het Hakim Ziyech die op de rechterflank te vinden was. "Qua techniek is hij hetzelfde. Hij kan een mannetje voorbij spelen, dan hoef ik er alleen maar overheen te lopen en hij speelt de bal mee. Maar Ziyech is one of a kind, dat is iedereen met me eens."

Mazraoui maakte een aantal jaar geleden zijn debuut maar weet zich nog altijd goed in te leven met de nieuwkomers. "Wat oudere boys met mij deden, probeer ik met hen te doen. Als die jongens voor het eerst meetrainen, daar heb ik niet heel lang geleden ook gestaan. Je herkent jezelf erin. Wat oudere boys toen met mij deden, probeer ik met hen te doen. Ik probeer ze op hun gemak te stellen en met ze te praten, zodat ze zich welkom voelen", aldus Mazraoui.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›