Driessen: ''Ajax begint steeds meer obsessie te worden voor AZ''

0
Driessen: ''Ajax begint steeds meer obsessie te worden voor AZ''

Valentijn Driessen vindt dat AZ minder hoog van de toren moet blazen. Dat schrijft de journalist in de Telegraaf. De Alkmaarders werden gisteren verslagen door Dinamo Kiev (2-0) en nemen dit seizoen geen deel aan de Champions League.

"AZ wordt vaak aangehaald als modelclub, verdient die status, maar uiteindelijk moeten er op het veld stappen gemaakt worden om werkelijk een structurele bedreiging voor de topdrie te worden en deel te nemen aan de CL. Nu blijft het bij het aantrekken van een grote broek en het opzetten van een grote mond."

Driessen gaat verder: "Intussen wrijft Ajax in zijn handen omdat de club de hele marketingpool voor Nederland in de CL in de schoot geworpen krijgt. En dan komt Ajax nog eens in de kwalitatief sterke pot twee bij de loting voor de poulefase na de uitschakeling van Benfica."

"Zo is Ajax de grote winnaar op een dramatische AZ-avond. Iets dat extra zout in de wonden strooit. Ajax begint in alles steeds meer een obsessie te worden. Dat moet AZ niet laten gebeuren. Wees zelfkritisch, blijf weg van het Calimero-syndroom en doorbreek de onzichtbare barrière en maak stoïcijns de laatste stap naar de landstitel", aldus Driessen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!