''Netflix is in Nederland maar in twee clubs geïnteresseerd''

0
''Netflix is in Nederland maar in twee clubs geïnteresseerd''

Feyenoord heeft een deal gesloten met Disney. De Rotterdammers sloten in samenwerking met Chris Woerts een deal met de filmgigant, die het huidige seizoen helemaal vast gaat leggen.

"Dat is de verdienste van Feyenoord zelf geweest. Die waren enthousiast over het idee, die hebben toen intensieve gesprekken gehad met de technische staf en met de spelers. Er zal wel een camera bij staan, maar natuurlijk is niet alles authentiek omdat dat gewoon niet gaat: je kunt niet overal bij zijn met de camera. Dick was na drie gesprekken overtuigd om het te doen, want Kees Jansma kijkt over de schouder mee en dat geeft Dick heel veel vertrouwen dat het goedkomt", begint Woerts bij de Dick voor mekaar Podcast.

Bij Feyenoord zullen de camera's dit seizoen overal draaien. "Zo'n documentaire werkt alleen als je niet alleen de goednieuwsshow laat zien, maar ook de wrevel, de pijntjes en de drift naast de lach. Als het alleen maar lachen is, dan is het ongeloofwaardig, want we weten zelf: bij Feyenoord gebeurt altijd wat, er is altijd gezeik. Dat gezeik moet je wel op een authentieke manier kunnen laten zien."

"De Netflixen, de Amazons, en de Disney+ zijn maar in twee clubs geinteresseerd in Nederland: het is Feyenoord en Ajax. Als je dit dan als eerste club kan doen is dat natuurlijk uniek", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›