F-Side haalt uit: ''Je vindt jezelf waarschijnlijk belangrijker''

0
F-Side haalt uit: ''Je vindt jezelf waarschijnlijk belangrijker''

De F-Side blijft komend weekend leeg als Ajax thuis tegen RKC Waalwijk speelt. De fanatieke supporters willen samen naar binnen of niet. Vanwege de coronamaatregelen is dat eerste niet mogelijk en dus hebben ze besloten het vak leeg te houden.

"Op de F-Side maken wij immers never nooit onderscheid tussen wie wel en wie niet. Dan gaan we dus allemaal niet", laat de F-Side weten. Supporters met een seizoenkaart op het vak konden wel een kaart voor een ander vak aanvragen, iets wat de F-Side heeft afgeraden.

"Sommigen van jullie delen niet de solidariteit waar we voor opgeroepen hebben! Je vindt jezelf waarschijnlijk belangrijker dan de F-Side als totaal", aldus de fanatieke supporters, die hopen dat die personen bij de komende wedstrijden gefotografeerd worden.

"Deze kunnen we mooi plaatsen op onze Wall of Shame. Het lijkt ons verstandig dat deze portretten overplaatsing naar een ander vak aanvragen. Want je keert je tegen de saamhorigheid van de F-Side die van jou verwacht wordt. We zijn er immers voor elkaar in goede en slechte tijden! Laat het niet zover komen en kies voor onze solidariteit. Ben je F-Sider of niet?"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›