Schuurs over situatie Dest: ''Daar hebben wij het totaal niet over''

0
Schuurs over situatie Dest: ''Daar hebben wij het totaal niet over''

Over een transfer van Sergino Dest naar FC Bayern Munchen wordt binnen de Ajax-selectie niet gesproken, zo vertelt verdediger Perr Schuurs. Dest wordt in verband gebracht met een overstap naar Zuid-Duitsland, maar Schuurs richt zich op RKC Waalwijk.

"Nee, daar hebben wij het totaal niet over", zo vertelt Schuurs op de persconferentie van Ajax. "Wij zijn vooral bezig met de wedstrijd van zondag. De eerste wedstrijden zijn belangrijk en daar ligt onze focus op."

Ajax speelde in de voorbereiding al tegen RKC Waalwijk. Toen werd er met 6-1 gewonnen. "Ik verwacht een totaal andere wedstrijd, we waren toen allebei nog niet fit", zegt Schuurs. "De verwachting is dat wij meer aan de bal zullen zijn, maar ik denk dat het een hele andere wedstrijd wordt. Zij zijn fitter en hebben ook nieuwe spelers erbij gekregen. De fitheid is nu anders dan eerst."

Schuurs is tevreden over de manier waarop Ajax afgelopen zondag speelde tegen Sparta, ondanks het feit dat de Amsterdammers een groot deel van het duel met tien man speelde. "Als je kijkt naar het spel", zegt Schuurs. "We kregen al snel een rode kaart. Als je dan zestig minuten lang de nul kan houden, geeft dat vertrouwen naar de volgende wedstrijden toe", aldus Schuurs.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!