''Ik vind de twijfels over het niveau van Klaiber terecht''

0
''Ik vind de twijfels over het niveau van Klaiber terecht''

Ajax versterkt zich een dezer dagen met rechtsback Sean Klaiber. Ajax-clubwatcher Freek Jansen merkt dat het wel wat doet bij de supporters van Ajax. "Het heeft aardig wat teweeggebracht."

De verdediger liet eerder doorschemeren nooit te willen spelen voor de Amsterdamse club. "Volgens mij heeft Klaiber in het verleden laten weten nooit voor Ajax te willen spelen. Hij zou nooit teruggaan naar Ajax en dan meldt Ajax zich en zijn ze er vrij snel uit met FC Utrecht. Deze week gaat hij zich nog voegen bij de selectie van Ajax. Het heeft natuurlijk ook te maken met Dest", zegt Jansen tegenover Voetbal International.

Jansen twijfelt of Klaiber het Ajax-niveau kan aantikken. "Ik vind de twijfels over het niveau terecht. Het is puur een breedteaankoop. Je hebt nog maar een week met de transferdeadline. Je kunt niet overal meer gaan kijken en ook buitenlandse backs hebben het vaak slecht gedaan. Denk terug aan Orejuela en Kristensen. Dat geeft aan dat het niet altijd even gelukkig geweest."

"De naam van Joshua Brenet viel vorige week ook nog, maar daar zijn ze niet verder op ingegaan. En uiteindelijk kozen ze dan voor Klaiber en dat heeft te maken met Ten Hag, die al samen hebben gewerkt. Ze vonden het gewoon een te groot risico om geen extra rechtsback te halen. Ook door de vele blessures van Mazraoui het laatste jaar. Met Klaiber koop je meer ervaring, we gaan het meemaken de komende maanden", besluit Jansen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›