SC Heerenveen hoopt op stunt: ''Zoals FC Groningen ook deed''

0
SC Heerenveen hoopt op stunt: ''Zoals FC Groningen ook deed''

SC Heerenveen heeft deze week deels zonder hoofdtrainer Johnny Jansen toegewerkt naar de uitwedstrijd tegen Ajax. De oefenmeester werd afgelopen woensdag namelijk vader van dochter Loïs. Assistent-trainer Jeffrey Talan die dag de honneurs waar.

"Ajax-uit is altijd een mooie en lastige wedstrijd, maar we kijken ernaar uit en staan er mooi bij", zegt Talan voor de camera van SC Heerenveen TV. SC Heerenveen reist namelijk met een punt voorsprong op Ajax af naar Amsterdam. Talan ziet ook in de Johan Cruijff Arena kansen.

"Er zullen sowieso ruimtes komen in de omschakeling", vervolgt hij vastberaden. "Als Ajax haar normale spel speelt, waarbij ze veel de bal hebben, dan moeten wij de momenten pakken zoals FC Groningen ook deed", doelt de assistent op de 1-0 zege van FC Groningen op Ajax.

SC Heerenveen kan zelf bij een zege in Amsterdam de beste seizoensopening ooit hebben. "We hebben natuurlijk een goed gevoel, omdat we een goede start hebben. Ajax-uit is altijd een wedstrijd waarbij je natuurlijk niets te verliezen hebt, alleen maar kan winnen. Zo gaan we er ook naartoe."

Talan weet zelf hoe is het om in de ArenA te spelen. "Ik heb er volgens mij nog niet gewonnen, maar we hebben wel kansen gehad om een resultaat te pakken. Ik heb ook mogen scoren tegen Ajax, dus wat dat betreft heb ik er wel iets moois beleefd. Maar helaas niet kunnen winnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!