'De Telegraaf haalt vernietigend uit naar Ten Hag'

0
'De Telegraaf haalt vernietigend uit naar Ten Hag'

Oefenmeester Erik ten Hag heeft bij Ajax een hele behoorlijke selectie tot zijn beschikking, maar de coach heeft alle moeite om zijn spelers optimaal te benutten dit jaar.

De Telegraaf bericht het volgende over de coach. "Nadat hij in de winter van 2017 het roer overnam van Marcel Keizer posteerde hij Frenkie de Jong links centraal in de verdediging en gaf hij de speler zelfs te kennen geen middenvelder in hem te zien! Als middenvelder zou hij Ajax later 86 miljoen euro opleveren, omdat FC Barcelona hem in die rol fenomenaal vindt."

"In het succesvolle Champions League-seizoen 2018/’19, waarin de halve finale tegen Tottenham Hotspur het eindstation bleek, werd ook Donny van de Beek aanvankelijk verkeerd gebruikt. De rest van het verhaal is bekend. Ten Hag kon al snel niet meer om Van de Beek heen, de middenvelder vervulde een hoofdrol in het Champions League-sprookje, had een groot aandeel in de landstitel en ging afgelopen transferperiode voor bijna 40 miljoen euro van Ajax naar Manchester United."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!