''Dat zal Ajax ook moeten leveren, anders zijn ze kansloos''

0
''Dat zal Ajax ook moeten leveren, anders zijn ze kansloos''

Ajax gaat woensdagavond een zware dobber hebben aan Liverpool, in de groepsfase van de Champions League. Dat stelt Ruud Gullit in zijn column voor De Telegraaf, waarin hij tevens opmerkt dat Liverpool in Europa anders speelt dan in Engeland. 

"Hopelijk kan Ajax z'n visitekaartje in Europa afgeven tegen Liverpool", opent Gullit. "Op de manier zoals ze twee jaar geleden hebben geflikt. Alleen zijn tegenstanders als Real Madrid en Juventus heel anders dan Liverpool. Zeker de Spanjaarden willen graag meevoetballen en dan kan je het als Ajax redden op je techniek en foutloos positiespel."

Tegen Liverpool kan dat wel eens totaal anders worden, verwacht Gullit. "Die ploeg laat je niet even lekker voetballen. Je moet vol aan de bak, energie en strijdlust leveren naast goed voetbal. Laat de wedstrijd Everton-Liverpool zaterdag een les zijn voor Ajax. Het ging in een moordend tempo, geen enkele speler werd tijd gegund, continu werd iedereen vol onder druk gezet bij balbezit en alles met een onvoorstelbare passie. Dat zal Ajax ook moeten leveren, anders zijn ze kansloos."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›