Traoré: ''Wij zijn blij historie te hebben geschreven''

0
Traoré: ''Wij zijn blij historie te hebben geschreven''

Lassina Traoré was zaterdag de man bij Ajax. De 19-jarige spits maakte vijf doelpunten en drie assists en was daardoor bij maar liefst acht doelpunten betrokken.

"We zijn blij historie te hebben geschreven. Ik ben trots deel uit te maken van dit team en dat ik heb kunnen laten zien wat ik allemaal kan", zegt Traoré na afloop tegen de NOS. "We waren boos vanwege het verlies in de Champions League. We wilden revanche nemen en een goede voorbereiding hebben op de volgende wedstrijd in de Champions League." 

Ajax bleek meedogenloos tegenover VVV-Venlo. "Ze hadden een slechte dag en wij gaven alles. De trainer had ons ook gewezen op het belang van een goed doelsaldo, zoals de laatste twee seizoenen. Daarom willen we in elke wedstrijd veel scoren." 

Traoré liet persoonlijk ook nog zien waarom hij misschien wel elke week zou moeten spelen. Toch ziet hij de strijd om zijn positie niet als beslist. "Iedere wedstrijd is anders. De trainer zegt me dat ik voor iedere wedstrijd klaar moet staan. Als hij me nodig heeft, dan moet ik er staan en me laten zien."  

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›