Kritiek op spits: ''Weten niet of Traoré gaat slagen bij Ajax''

0
Kritiek op spits: ''Weten niet of Traoré gaat slagen bij Ajax''

Gisteren won Ajax met 0-13 bij VVV. Lassina Traoré, die vijf goals maakte, was daarin de sterspeler. Ronald de Boer en Hugo Borst vinden echter dat er nu geen hype omtrent de spits moet ontstaan.

"Als je tegen zo'n tegenstander fantastisch speelt kun je zeggen dat je fantastisch was, maar als ik tegen m'n schoonmoeder speel ben ik ook goed. Hij zal nu niet denken: hoe goed ben ik? Het is heerlijk dat hij vijf keer scoort en zal ongetwijfeld een klein zetje in z'n rug krijgen, maar hij denkt niet dat hij nu een topspits is", stelt De Boer op FOX Sports.

Komende midweek tegen Atalanta kan hij zich pas écht bewijzen, vindt Borst. "We weten niet of Traoré gaat slagen bij Ajax, want er is geen verhouding tussen deze wedstrijd en de Champions League. Dit was zó makkelijk.." Mario Been doet ook een duit in het zakje: "Ik denk dat er nog wel meer grote uitslagen zullen komen, zeker als dit soort ploegen ook nog eens zonder publiek speelt. Het wordt een stuk moeilijker, meestal word je over een dood punt geholpen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›