Lammers schrok van Ajax-overwinning: ''Iedereen hier kreeg het mee''

0
Lammers schrok van Ajax-overwinning: ''Iedereen hier kreeg het mee''

Bij Atalanta Bergamo hebben de meesten de 13-0 overwinning van Ajax meegekregen, zo vertelt Sam Lammers. De aanvaller maakte in de afgelopen transferperiode de overstap van PSV naar de Italiaanse club.

"Ik schrok wel even toen ik dat hoorde", zegt Lammers in gesprek met de NOS. "Bizar eigenlijk. En iedereen heeft het meegekregen. Maar je moet er ook niet te veel waarde aan hechten want vandaag wordt een heel andere wedstrijd."

Lammers gaat verder: "Ik verwacht dat dat een leuke wedstrijd gaat worden met twee aanvallende ploegen. Ajax heeft indruk gemaakt met afgelopen weekend als toppunt. Zij komen met vertrouwen hiernaartoe. Maar wij zijn goed begonnen in de Champions League en zullen open gaan spelen."

Afgelopen weekend stond de voormalig PSV'er voor de eerste keer in de basiself. "Dat was een mooie beloning. Al was het resultaat wel minder. Of ik tegen Ajax ook in de basis sta? Deze trainer maakt pas op de dag van de wedstrijd de beslissing. Het is niet zo dat als je een hesje ziet, je het meteen al weet. Dus het is even afwachten. We hebben een goede ploeg."

Dinsdagavond neemt Ajax het in de tweede groepswedstrijd in de Champions League op tegen Atalanta Bergamo. De aftrap, die verricht wordt in Italië, is om 21.00 uur.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›