Hateboer wil Ajax klap uitdelen: ''Uitschakelen zit er nog niet in''

0
Hateboer wil Ajax klap uitdelen: ''Uitschakelen zit er nog niet in''

Hans Hateboer ziet dat zijn ploeg Atalanta Bergamo een gevoelige tik kan uitdelen aan Ajax dinsdagavond. De twee ploegen treffen elkaar dinsdagavond in het tweede groepsduel van de Champions League.

Vorige week verloor Ajax van Liverpool (0-1), terwijl Atalanta won bij FC Midtjylland (0-4). "Ajax uitschakelen zit er nog niet in", vertelt Hateboer tegenover de Telegraaf. "We kunnen in ons eigen stadion echter wel een klap uitdelen, zorgen dat Ajax acht tellen rust krijgt."

De vleugelverdediger is onder de indruk van de Europese opmars van de Amsterdammers. "Hoe Ajax zich twee seizoenen geleden in de Champions League heeft gemanifesteerd, is geweldig voor het Nederlandse voetbal. In Europa lijken ze elke keer nóg iets meer te kunnen brengen dan in de Eredivisie."

"Er is tijdens Atalanta-Ajax geen favoriet. Ik denk dat we gelijkwaardig zijn. Het kan ook door onze offensieve speelstijlen écht een leuke wedstrijd worden. Met FC Groningen waren we – uit en thuis – altijd de underdog tegen Ajax. Nu ruiken we kansen", aldus Hateboer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›