Overmars ambitieus: ''Nu willen we de Champions League eens winnen''

0
Overmars ambitieus: ''Nu willen we de Champions League eens winnen''

Marc Overmars en Edwin van de Sar werken al even samen met elkaar bij Ajax. Laatstgenoemde viert vandaag zijn 50e verjaardag. Bij hun aanstelling als technisch duo bij de Amsterdamse club, hadden ze één doelstelling.

"Welke maakte niet uit, maar we wilden weer een Europese finale bereiken. Dat is in 2017 gelukt en het smaakt naar meer. Nu willen we de Europa League of Champions League ook eens winnen", vertelt Overmars, die nog altijd positief is over zijn collega. "Zijn beste jaren had hij toen hij dik in de dertig was en ik allang was gestopt. Hij was een laatbloeier. En ook als directeur is hij een streber. Hij wordt nog steeds beter in deze functie."

Overmars vervolgt: "Bij mijn aanstelling dacht ik dat ik drie of vier jaar zou blijven, maar ik zit er nu al acht seizoenen. Voor mij geldt wel - en voor Edwin ook, denk ik - dat we dit niet tot ons zestigste zullen blijven doen. Daarvoor vreet deze functie te veel energie. Heel Nederland kijkt mee en heeft een mening. Daar staat overigens ook heel veel tegenover. We zijn samen trots dat Ajax er weer staat in Europa."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›