TOTO voorspelt: 'Ajax boekt ruime overwinning, Tadic on fire'

0
TOTO voorspelt: 'Ajax boekt ruime overwinning, Tadic on fire'

Ajax neemt het zondagmiddag in de Johan Cruijff Arena op tegen Heracles Almelo, de nummer tien van de Eredivisie. Bookmaker TOTO verwacht dat de club uit Amsterdam 'gewoon' gaat winnen: een zege van Ajax levert 1,11 x je inzet op. 

De club uit Overijssel heeft dit seizoen nog maar twee wedstrijden gewonnen en bovendien presteert de ploeg van trainer Frank Wormuth slecht in uitwedstrijden. Zo verloor Heracles Almelo op bezoek bij Willem II (4-0), Vitesse (3-0) en VVV-Venlo (3-2). Alleen uit tegen Sparta werd er een punt gepakt: 1-1. 

Minimaal 6 goals?
Ajax wist in de laatste twee thuiswedstrijden bovendien maar liefst vijf keer te scoren: SC Heerenveen werd met 5-1 verslagen en Fortuna Sittard verloor met 5-2 in de Johan Cruijff Arena. Denk jij dat er opnieuw 6 goals of meer zullen vallen? Dan krijg je bijna drie keer (2,90) je inleg terug. 

Tadic (weer) on fire
En scoort Klaas-Jan Huntelaar of Lassina Franck Traoré het eerste doelpunt maakt? Dan levert dat 4,45 keer de inleg op. Als 'Tadic on fire' is en Ajax op 1-0 zet, dan keert TOTO 4,5 keer je inleg uit. De Serviër was dit seizoen al zes keer trefzeker in de competitie. 

Puntenverlies Ajax
Er is natuurlijk ook nog een hele kleine kans dat Ajax zondag niet weet te winnen. Denk jij dat de koploper van de Eredivisie punten gaat verspelen? Bij een gelijkspel keert TOTO maar liefst 8,60 uit per ingezette euro. Een overwinning van Heracles Almelo levert 15 (!) keer je inleg op.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›