TOTO voorspelt: 'Ajax verslaat Midtjylland, Tadic weer trefzeker'

Ajax neemt het woensdagavond in de strijd om de Champions League op tegen Midtjylland, de koploper van de Deense competitie. Bookmaker TOTO verwacht dat de thuisclub 'gewoon' gaat winnen in de Johan Cruijff Arena: een zege van Ajax levert 1,29 x je inzet op.

De ploeg van trainer Brian Priske heeft tot nu toe namelijk nog geen enkele wedstrijd gewonnen in groep D. Op 3 november wist Ajax met 1-2 te winnen op bezoek bij Midtjylland, terwijl ook Liverpool (2-0) en Atalanta Bergamo (0-4) tot nu toe een maatje te groot bleken in de groepsfase.

AjaxFanatics zet 5 manieren op een rij om veel geld te winnen!

De correcte uitslag
Ajax zal vanzelfsprekend voor de overwinning gaan. Denk jij dat het 1-0, 2-0 of zelfs 3-0 voor de ploeg van trainer Erik ten Hag gaat worden? Dan keert TOTO maar liefst 3,30 keer de inleg uit. Een uitslag van 2-1, 3-1 of 4-1 is nóg een stuk interessanter met een quotering van 3,75

Tadic (weer) on fire?
En scoort Klaas-Jan Huntelaar of Lassina Franck Traoré het eerste doelpunt, dan levert dat maar liefst 5,15 keer de inleg op. Als 'Tadic on fire' is en Ajax op 1-0 zet, dan keert TOTO 5,20 keer je inleg uit. De Serviër was zowel tegen Atalanta Bergamo als tegen Midtjylland trefzeker.

Scoort Ajax opnieuw snel?
Ajax kwam in de uitwedstrijd al na 1 minuut op voorsprong door een doelpunt van Antony en ook Heracles Almelo stond afgelopen weekend na 6 minuten al achter. Denk jij dat Ajax morgen in de eerste 10 minuten op voorsprong staat? Dan keert TOTO 4,50 keer de inleg uit.

Gaat Ajax dure punten verspelen?
Er is natuurlijk ook nog een kleine kans dat Ajax niet weet te winnen. Denk jij dat de koploper van de Eredivisie punten gaat verspelen? Bij een gelijkspel keert TOTO maar liefst 5,75 uit per ingezette euro. Een overwinning van de bezoekers levert zelfs 8,45 (!) keer je inleg op.

Wie gaat de Champions League winnen?
Het is ook al mogelijk om te voorspellen welke club de Champions League gaat winnen. Bayern München is op dit moment de favoriet met een quotering van 3,75, terwijl Manchester City (5,60) en Liverpool (7,15) ook als goede kanshebbers worden gezien. Denk jij dat Ajax gaat stunten in het miljoenenbal? Als de club uit Amsterdam de finale wint, keert TOTO maar liefst 125 (!) euro uit per ingezette euro.