Klaiber over negatief Ajax-interview: ''Dan roep je iets in emotie''

0
Klaiber over negatief Ajax-interview: ''Dan roep je iets in emotie''

Sean Klaiber liet, toen hij nog bij FC Utrecht speelde, negatief uit over Ajax. De verdediger zou liever bij PSV of Feyenoord spelen. Deze zomer koos Klaiber toch voor een overstap naar de Amsterdamse ploeg.

De verdediger blikt terug op die transfer: "Ik had afgelopen zomer wel ingezet op een transfer, maar door de coronacrisis hield ik er op een gegeven moment geen rekening meer mee. Er was in de voorbije periode wel wat interesse, maar vooral vanuit het buitenland. Vanuit FC Utrecht zou binnen Nederland alleen de absolute top een optie zijn, dus ik ging ervan uit dat mijn toekomst zou liggen in het buitenland. Totdat Ajax belde, toen was voor mij maar één ding zeker: 'die transfer moest doorgaan'. Spelen bij Ajax, dat wilde ik heel graag."

Door die bovenstaande quotes volgden er verschillende negatieve reacties. Klaiber:  "Ach, ik kan er heel veel over gaan vertellen, maar dat is allemaal overbodig. Als jonge speler roep je in de emotie iets en dat gaat logischerwijs een eigen leven leiden", zegt de verdediger tegenover Voetbal International.

Het ligt volgens Klaiber aan de emoties die bij rivaliteit horen. "Precies, het was gewoon jeugdigheid. Ik ben FC Utrecht dankbaar voor alles en dat zal ik altijd blijven. Veertien jaar is niet niks, het is een belangrijk onderdeel van mijn leven. En nu ben ik hartstikke blij dat ik voor een mooie club als Ajax mag spelen."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›