Klaiber lovend: ''Zoveel spelers daardoor transfer zien maken''

0
Klaiber lovend: ''Zoveel spelers daardoor transfer zien maken''

Erik ten Hag is niet veranderd sinds hij de overstap van FC Utrecht naar Ajax heeft gemaakt. Dat zegt Sean Klaiber, die afgelopen zomer dezelfde route bewandelde, tegenover Voetbal International.

"Het is als vanouds, de trainer is niets veranderd. Hoe hij doet, zijn visie, zijn aanpak; het is echt iets eigens van hem", vertelt Klaiber tegen Voetbal International. "De trainer ziet het spelletje zó goed, maar staat tegelijkertijd nooit stil. Hij wil altijd evolueren, altijd beter worden. Dat verlangt hij van zijn spelers, maar ook van zichzelf. Die drive is enorm bij hem en ik merk het nu ook."

Klaiber kende Ten Hag al goed, maar ziet bij Ajax nieuwe oefeningen en tactieken. "Hij denkt na over alles. En altijd maar bezig zijn om het team en de spelers individueel beter te maken. Dat heb ik al bij FC Utrecht ervaren en toen was hij nog niet zo bekend. Maar ik heb zoveel spelers om me heen zien groeien en daardoor transfers zien maken. En dat is volgens mij bij Ajax niet anders. De invloed van de trainer is daarbij groot."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›