Eriksen op weg naar uitgang? ''Zullen er meteen aan meewerken''

0
Eriksen op weg naar uitgang? ''Zullen er meteen aan meewerken''

Internazionale staat open voor een mogelijk vertrek van Christian Eriksen. Dat heeft directeur Beppe Marotta aangegeven in gesprek met SkySports. De oud-Ajacied ligt tot medio 2024 vast in Italië. 

Als Eriksen een vertrekwens indient, dan neemt de club die serieus. Dat heeft alles te maken met het feit dat trainer Antonio Conte amper een beroep doet op Eriksen. Marotta: "Voetbal zit vol met dit soort situaties. Er worden spelers gehaald die misschien niet meteen in het tactische plan passen." 

"We hebben Eriksen in januari voor twintig miljoen euro gehaald. Een koopje en een geweldige kans, maar de trainer bepaalt wie er speelt. Als de speler in januari nog steeds niet aan spelen toekomt en vraagt om verkocht te worden, zullen we de situatie behandelen en hier meteen aan meewerken."

"We proberen altijd het meeste uit de transferperiode te halen, maar het probleem is het vinden van spelers die bij het team passen en ons beter maken. Dit was een goede kans die achteraf niet echt paste bij het technische en tactische beleid van de trainer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›