Ajax moet waakzaam zijn: ''Niet voor niets zolang ongeslagen gebleven''

0
Ajax moet waakzaam zijn: ''Niet voor niets zolang ongeslagen gebleven''

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam denkt dat Ajax zomaar eens verrast zou kunnen worden door Feyenoord in de klassieker zondag. Toch ziet hij Ajax wel als favoriet.

"Feyenoord is nooit kansloos. Twente heeft daar toch ook gewonnen", aldus Krabbendam. "Natuurlijk heeft Ajax betere spelers. Maar die winnen niet altijd de wedstrijden. Tegen Sparta was Feyenoord niet hoogstaand. Maar je kijkt natuurlijk naar het resultaat. Bij Sparta uit winnen, is toch een lastig bespeelbare tegenstander. Dat hebben ze toch vrij makkelijk gewonnen."

Hij ziet dat dit symbool staat voor Feyenoord dit seizoen. "Dat is een beetje het recept van Feyenoord. Ze spelen niet het beste voetbal van Nederland, maar ze blijven wel bij op deze manier. Als je kijkt naar de selectie van Feyenoord en de onmogelijkheden waarmee ze te maken hebben gehad in aanloop naar en tijdens de eerste seizoenshelft. Dan denk ik dat het toch netjes is dat ze in het spoor zitten van Ajax en PSV."

"PSV-AZ en Twente-Ajax zijn lastige wedstrijden. Misschien komen ze wel op een of twee punten. Er wordt wel makkelijk gezegd van 'Ajax is een klasse beter'. Tuurlijk hebben ze betere spelers maar Feyenoord is niet voor niets veertien maanden ongeslagen gebleven. Dat zegt ook niet alles maar wel iets. Dan kan je niet zomaar zeggen dat het 4-0 voor Ajax wordt", besluit Krabbendam.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›