Danilo baalt van komst Haller: ''Heb geen idee op dit moment''

0
Danilo baalt van komst Haller: ''Heb geen idee op dit moment''

Danilo Pereira ziet zijn toekomst bij Ajax steeds somberder in. De 21-jarige aanvaller wordt dit seizoen door Ajax verhuurd aan FC Twente en zag afgelopen week dat zijn werkgever Sébastien Haller binnenhaalde.

Met de concurrentie die de aanvalsleider al had, realiseert Danilo dat een basisplek in Amsterdam lastig wordt. "Concurrentie is goed, je moet niet te comfortabel worden. Maar als er zoveel geld wordt betaald dan weet je dat hij gaat spelen", vertelt hij in gesprek met de Volkskrant.

Danilo is onzeker over zijn toekomst. "Ik ben niet verdrietig of zo, ik heb wel een hoop om over na te denken. Mijn zaakwaarnemer praat met Ajax. Wat de bedoeling is. Ik heb geen idee op dit moment", vertelt de 21-jarige Brazilliaan.

Donderdagavond neemt de spits het met FC Twente op tegen Ajax. Na de laatste ontmoeting (1-2) deelden trainer Erik ten Hag en directeur voetbalzaken Marc Overmars complimenten uit. Danilo: "Dat was mijn doel dit seizoen, om mensen die aan me twijfelen te overtuigen dat ik de Eredivisie aankan."

Ten Hag gaf tijdens het begin van het seizoen al aan dat de aanvaller weinig perspectief had in Amsterdam. "Hij zag me niet snel basisspeler worden. Verhuren was de beste optie. Mijn droom blijft in de Champions League spelen met Ajax", aldus Danilo.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›