"Als ik tegen Ajax kan scoren in de laatste minuut, doe ik dat''

0
"Als ik tegen Ajax kan scoren in de laatste minuut, doe ik dat''

Ajax gaat donderdagavond in de Grolsch Veste op bezoek bij FC Twente en de Tukkers wisten in de eerste seizoenshelft met 1-2 te winnen op bezoek bij de club uit Amsterdam. Kik Pierie wil die stunt morgen dolgraag herhalen, maar het strijdplan wil hij nog niet verklappen. 

"Ik kan er nog niet veel over vertellen, dat begrijp je wel", vertelt hij in een uitgebreid interview op de website van Ajax Showtime. "Maar het komt erop neer dat iedereen tegen Ajax honderd procent moet zijn. Als team kun je Ajax verslaan, maar je moet wel écht top zijn om het Ajax lastig te maken. We zijn in ieder geval gebrand om te winnen", aldus Pierie, die zijn werkgever pijn kan doen in de strijd om de titel.

De centrumverdediger sluit een 'Jan Vertonghen-scenario' niet uit. De Belg scoorde namens RKC tegen Ajax. "Ik speel nu voor Twente en laten we vooropstellen dat ik alles geef voor Twente", legt hij uit. "Als ik kan scoren in de laatste minuut, doe ik dat, omdat ik nu speler ben van FC Twente. Ik wil graag laten zien wat ik kan. Maar dat wil je elke wedstrijd. Dus in dat opzicht scheelt het niet van andere wedstrijden." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›