Jans beseft: ''Ajax kan echt veel beter dan in die wedstrijd''

0
Jans beseft: ''Ajax kan echt veel beter dan in die wedstrijd''

FC Twente verraste de vorige keer tegen Ajax door met 1-2 te winnen in de Johan Cruijff Arena. Hoofdtrainer Ron Jans neemt de goede punten van de voorgaande wedstrijd zeker mee naar de wedstrijd van donderdag.

"De dingen die we met name de tweede helft in Amsterdam hebben gedaan, dat zouden we morgen ook graag zien. Maar het is weer een andere wedstrijd en dan zal je ook wel weer andere oplossingen moeten vinden", zegt Jans tegenover RTV Oost.

De oefenmeester van de Tukkers weet dat Ajax een hoger niveau kan halen. "Ajax kan echt veel beter dan in die wedstrijd. Wat dat betreft zijn er ook wat andere spelers, maar het is aan ons om van onze eigen principes uit te gaan en dat is met heel veel energie."

Jans heeft afgelopen weekend weer genoten van FC Twente tegen FC Emmen (1-4 winst, red.). "De energie die ontbrak tegen Sparta in de laatste wedstrijd voor de winterstop was er weer helemaal. Dat is een goede voorbode. We hebben een drukke maand, van zaterdag naar morgen is vijf dagen. Dus fysiek staat het er, buiten de jongens die er niet bij zijn, goed op. Dus we kunnen volle bak gaan", aldus Jans.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›