Danilo eerlijk: ''Ben daardoor wel een beetje de hoop verloren''

0
Danilo eerlijk: ''Ben daardoor wel een beetje de hoop verloren''

Ajax versterkte zich deze winter voor 22,5 miljoen euro met Sebastian Haller. Voor Ajax-huurling Danilo Pereira een klap in zijn gezicht. De Braziliaanse spits scoorde dit seizoen al elf doelpunten en keert na de zomer weer terug naar Ajax.

"Ajax is een topclub en is altijd op zoek naar de beste spelers. Ze leggen veel geld op tafel voor zo'n transfer maar ik wens hem en Ajax het beste", steekt Danilo van wal tegenover ESPN. "Ja het is wel wat ingewikkelder geworden..."

De Braziliaan is eerlijk als het gaat om de toekomst. "Daar ben ik niet blij mee, omdat ik daardoor toch wel een beetje de hoop ben verloren", vervolgt Danilo. "Mij is verteld dat als ik het hier goed zou doen, dat ik dan de eerste spits (bij Ajax, red.) zou kunnen worden. Ik ben hier de topscorer en speel goed, daar ben ik dan ook trots op. Al is het ook mijn taak."

"Ajax is altijd op zoek naar goede spelers en die kopen ze dan ook. Ik ben nu ook een goede speler aan het worden", zegt Danilo met een grote grijns op zijn gezicht. "Ik werk hard en doe wat ik het leukste vind en dat is voetballen", besluit de 21-jarige spits.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›