'Ajax heeft twijfels over capaciteiten 'niet rotsvaste' Schuurs'

0
'Ajax heeft twijfels over capaciteiten 'niet rotsvaste' Schuurs'

Ajax heeft twijfels over de capaciteiten van Perr Schuurs. De mandekker, die in 2018 Matthijs de Ligt werd binnengehaald als de opvolger van Matthijs de Ligt, worstelt met de verwachtingen. 

Schuurs speelde het overgrote deel van de wedstrijden in Ajax 1, maar toch blijven er twijfels. 'Sinds de lange Limburger meer dan drie jaar geleden voor Ajax tekende, heeft de leeftijdsgenoot van De Ligt ontegenzeggelijk grote stappen vooruit gemaakt. Maar de vraag blijft of er voldoende rek in zit voor Schuurs om door te groeien naar een speler die onomstreden is op Ajax-niveau', schrijft De Telegraaf in een analyse. 

Met name op het hoogste podium (Champions League) werden zijn zwaktes blootgelegd. 'De ruimtes in de rug zijn enorm groot en foutjes worden daardoor gemakkelijk afgestraft. Zoals Schuurs vorig seizoen al merkte met slordig balverlies in de slotfase van de uitwedstrijd in de Europa League tegen Getafe. Dat leverde een goal op, die zou bijdragen aan de Europese uitschakeling. Dit seizoen heeft Schuurs vrijwel alles gespeeld, maar rotsvast kan de Ajax-defensie niet worden genoemd.'

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›