Cerny stellig: ''Het liefst blijf ik bij FC Twente''

0
Cerny stellig: ''Het liefst blijf ik bij FC Twente''

Vaclav Cerny kijkt alweer vooruit na zijn zware knieblessure, die hij opliep in het treffen met Ajax afgelopen donderdag. Tegen zijn oude club ging het al vroeg in de wedstrijd mis. 

De hoofdrolspeler zelf wist al direct hoe laat het was. "Het is de tweede keer", vertelt hij zondag bij ESPN. "Gelukkig is het de andere knie. De rechter is helemaal goed. Ik weet wat me te wachten staat, daar haal ik kracht uit. Ik heb vijftien minuten thuis op de bank gehuild, daarna ging de knop om. Ik ben niet van plan een dag te verliezen. De afgelopen twee dagen ben ik al in de gym geweest bij FC Twente." 

Wanneer Cerny geopereerd gaat worden, is nog niet bekend. "Ik word in Nederland geopereerd, de komende vijf weken gaan we kijken hoe het er voor staat. Waar ik daarna ga revalideren, weet ik nog niet. Ik heb een tijdje nodig om daar over na te denken. Het is aan mij." 

De blessure komt op een vervelend moment, want Cerny groeide bij FC Twente uit tot een belangrijke speler. "Ik voelde me fantastisch, vrij. De klik was er met de groep en ik kreeg veel vertrouwen van de trainer. Als je goals meepikt en assists maakt, voel je je heel fijn. Dat gevoel wil ik zo lang mogelijk vasthouden. Het liefst blijf ik bij FC Twente."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›