Derksen kritisch op Tadic: ''Een enge gozer aan het worden''

0
Derksen kritisch op Tadic: ''Een enge gozer aan het worden''

Johan Derksen heeft zich tijdens de Klassieker geërgerd aan het gedrag van Dusan Tadic. De analist van Veronica Inside vindt dat de Servische vleugelspeler zich weer moet gaan richten op het voetbal in plaats van randzaken.

"Wat een enge gozer is dat aan het worden, joh", aldus Derksen maandagavond bij Veronica Inside. "Hij heeft helemaal die verkeerde uitstraling. En als hij aangepakt worden, altijd met zo'n gezicht van: 'Ik ben Tadic, dat doe je niet bij mij.' En dan zich daar laat vallen. Wat een griezel!"

Rene van der Gijp zag dat Tadic het voetballend moeilijk had. "Tadic heeft niet meer de snelheid om met Geertruida de sprint aan te gaan. Hij kan hem alleen nog passeren als hij een meter of vijf van de achterlijn staat, door te kappen, dan voor te geven. Maar om met Geertruida diep te gaan, dat lukt hem niet. Hij was nooit de snelste, maar hij heeft hij daarin nog wat ingeboet."

Derksen vindt ook dat Tadic hierin achteruit is gegaan. "Dat heeft Tadic de laatste tijd steeds, valt me op: een lange sprint verliest hij altijd. Dat is frustrerend. Hij kan op de vierkante meter wel wat, maar..." Kraay: "Hij hoeft ook bijna nooit een lange sprint te maken. In de tweede helft was hij vijftig meter van de goal, maar normaliter is hij dichterbij de goal."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›