Van der Vaart verbaasd: ''Hij lijkt lievelingetje van Ten Hag''

0
Van der Vaart verbaasd: ''Hij lijkt lievelingetje van Ten Hag''

Rafael van der Vaart zag dat Ajax afgelopen zondag won van Feyenoord. De oud-speler van Ajax zag dat de Amsterdammers Ryan Gravenberch mistten toen hij in de rust gewisseld werd.

"Ik vond het opvallend dat ze Feyenoord in de counter niet slachtten. Het was alleen maar tikkie breed en tikkie terug. Terwijl ze met een simpele pass naar voren zo door de verdediging van Feyenoord konden komen", vertelt Van der Vaart over De Klassieker (1-0) tegenover de NOS.

"Natuurlijk zie ik ook wel dat het verschil tussen Jurgen Ekkelenkamp en Gravenberch enorm is, maar wie moet er dan in? Mohammed Kudus is nog altijd geblesseerd en Zakaria Labyad lijkt het lievelingetje te zijn van Ten Hag...", besluit Van der Vaart. "Als je die hele wedstrijd tegen Feyenoord ziet, was Daley Blind de enige aan de bal die goed was. De rest viel echt tegen."

AZ gaat verslagen worden door Ajax, denkt Van der Vaart. "Op de één of andere manier ligt AZ Ajax veel meer. Ze komen wat meer en daardoor krijgt Ajax wat meer ruimte. Maar dan moet Ajax wel die ruimtes benutten natuurlijk."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›