Kappersbond woest: ''Geen blijk van enig maatschappelijk besef''

0
Kappersbond woest: ''Geen blijk van enig maatschappelijk besef''

De Nederlandse kappersbond is boos op Zakaria Labyad en Quincy Promes. Nadat Labyad de 0-1 er gister inschoot vierde de twee Ajacieden dit door kappers-gebaren te maken. 

Eerder waren de profvoetballers in opspraak vanwege hun fris geknipte kapsels in coronatijd. De twee Ajacieden deden hier een schepje bovenop door op een uitdagende manier hun doelpunt te vieren. "We kunnen allemaal goed tegen een grapje", vertelt Gonny Eusen als woordvoerder van de kappersbond tegen het Algemeen Dagblad.

"Alleen kun je je afvragen of dit nu het moment is om grapjes te maken", vervolgt Eusen. "Die ongetwijfeld goed verdienende voetballers kunnen zich er vermoedelijk niets bij voorstellen dat er op dit moment ondernemers, onder wie veel kappers, zijn die niet eens geld meer hebben om boodschappen te betalen."

Eusen oordeelt hard over het gedrag van de voetballers. "Dat je dan nu zo’n signaal afgeeft na het maken van een doelpunt is geen blijk van enig maatschappelijk besef. Sterker: Deze voetballers staan volledig los van de realiteit."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›