''Ajax, PSV en Feyenoord lijken kansloos in strijd om Ødegaard''

0
''Ajax, PSV en Feyenoord lijken kansloos in strijd om Ødegaard''

Martin Ødegaard maakt amper minuten bij Real Madrid. Toch hoeven Nederlandse topclubs niet op zijn handtekening te hopen. De speler wil namelijk zeker zijn van een basisplaats als hij op huurbasis een transfer maakt.

"Om die reden lijken Ajax, PSV en Feyenoord ook kansloos te zijn in de strijd om de tijdelijke diensten van Ödegaard. Niet alleen is de Eredivisie een competitie waar je marktwaarde niet per sé snel van gaat stijgen, ook is het uitzicht op speelminuten als huurspeler bij een Nederlandse topclub verre van ideaal."

"Natuurlijk heeft Ödegaard kwaliteiten die je niet zomaar op de transfermarkt kan vinden, maar dat geldt ook voor de spelers die op dit moment in dienst spelen van de vaderlandse top", weet Soccernews.

Bij PSV zou Ödegaard moeten concurreren met spelers zoals Mohamed Ihattaren, Noni Madueke, Cody Gakpo en Mario Götze; spelers die elk hun eigen waarde vertegenwoordigen en vooral de eerste drie van dat rijtje kunnen een mooi transferbedrag voor PSV opleveren."

"Hetzelfde kun je stellen voor Ajax: de vleugels zijn daarin al dubbelbezet, alleen de nummer 10 positie kan wel een extra kracht gebruiken. Wanneer je als Ajax de keuze hebt tussen een fit talent uit eigen stal (Mohamed Kudus, red.) of een huurling die aan het einde van het seizoen weer teruggaat naar zijn eigenlijke werkgever, dan zal die keuze snel gemaakt zijn."

"Feyenoord bevindt zich in dezelfde situatie: als nummer tien moet Orkan Kökçü in de toekomst veel geld opbrengen en als rechtsbuiten is aanvoerder Steven Berghuis de absolute nummer één."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›