Familie Nouri spant zaak aan tegen Ajax over schadevergoeding

0
Familie Nouri spant zaak aan tegen Ajax over schadevergoeding

De familie van Abdelhak Nouri heeft bij de KNVB een arbitragezaak aangespannen tegen Ajax. Al eerder werd bekend dat de club en de familie er niet uit zijn gekomen.

"De tekortkomingen hebben tot gevolg dat Abdelhak permanent afhankelijk is van de zorg van anderen en dat hij niet heeft kunnen laten zien hoe zijn veelbelovende loopbaan als voetballer zich zou hebben ontwikkeld", stellen zijn advocaten Lucas Hogeling en John Beer in gesprek met de NOS.

"Geen enkel bedrag kan het gemis aan de 'oude' Abdelhak en zijn geknakte voetbalcarrière compenseren. De wilde verhalen over de vermeende financiële eisen van de familie Nouri leiden tot ongenuanceerde reacties en ongefundeerde speculaties. Deze raken de familie diep en doen afbreuk aan Abdelhak en alles waar hij voor stond", aldus Khalid Kasem, belangenbehartiger van de familie.

Hogeling en Beer zagen dat de club en de familie er niet uit kwamen: "Die betreft met name de kosten van zijn verzorging, het verlies van zijn verdienvermogen en de vergoeding van immateriële schade in de vorm van smartengeld." Kasem: "De familie Nouri denkt niet in termen van winnen of verliezen of financieel gewin, nu Abdelhak en zij voor altijd hebben verloren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›