Ten Hag boos: ''Ik vond ze niet goed spelen, de hele wedstrijd niet''

0
Ten Hag boos: ''Ik vond ze niet goed spelen, de hele wedstrijd niet''

Erik Ten Hag kon alles behalve genieten vandaag tijdens Fortuna Sittard tegen Ajax. De trainer van de Amsterdammers was niet te spreken over het spel van zijn ploeg.

"Onze rechterkant was gewoon slap en ongeconcentreerd", vertelt Ten Hag aan ESPN. "In de rust heb ik er op gewezen en dan gebeurt het toch. Dat is gewoon niet goed genoeg en dat mag ons niet gebeuren. Ik vond ze niet goed spelen, de hele wedstrijd niet. In die fase na de rust waren ze gewoon slap."

Ten Hag wisselde veel. "Dat kun je met een bank die wij hebben." Ten Hag vond ook Sebastién Haller en Dusan Tadic niet goed spelen. "We hebben ontzettend veel kansen gecreëerd en hadden de wedstrijden veel eerder in het slot moeten gooien. Dat het dan zo lang duurt voordat je de 1-2 hebt, en ze nog terug laat komen, dan is dat niet goed. Dat je het zo bij elkaar speelt, is dan wel goed."

"Soms heb je van die fases in een seizoen en daar zitten we nu in. Ik zou me eerder zorgen maken als we de kansen niet meer creëren, maar dat doen we wel. Ondanks de moeilijke omstandigheden voetballen we goed", aldus Ten Hag. "Je mag dan toch wat meer frisheid van je aanvallers verwachten en dat eisen we ook. Ze hebben de kwaliteiten en moeten dus ook die kansen benutten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›