Sarcasme bij Ultee: ''Fijn dat Ajax die bal eventjes uitschiet''

0
Sarcasme bij Ultee: ''Fijn dat Ajax die bal eventjes uitschiet''

Ajax won vandaag met 1-2 van Fortuna Sittard. De beslissende goal kwam voort uit een lastig moment. Sjors Ultee is flink pissig over Ajax, dat de bal niet uitspeelde na een blessure bij een van zijn spelers.

"Het was fijn dat Ajax die bal eventjes uitschiet," aldus Sjors Ulteee op sarcastische wijze in een eerste reactie voor de camera van ESPN. "Andre Onana was aan de bal en ik dacht: ze schieten ‘m uit. Die goal valt pas veel later, hoor. Maar het was extra zuur, want we stonden net met tien man."

Had Semedo niet 'gewoon' kunnen opstaan om weer deel te nemen aan het spel? "De kramp schoot in zijn benen, dus dat werd een beetje lastig," vervolgde de trainer. Zijn speler bleef liggen omdat hij een penalty wilde.

"Ik zag dat er wat werd vastgehouden, maar of het een penalty was? Het zat ergens tussen een duel en een heel lichte overtreding, maar het was geen honderdprocentpenalty," zei de trainer daarover.

Toch is de trainer niet ontevreden. "Ik ben trots, want we hebben er een wedstrijd van gemaakt," meldde Ultee dan ook. "Als je mee wilt voetballen, geef je ook wel eens een kansje weg. De tweede helft stonden we meer gesloten. Daarom is het heel zuur dat je met zo’n doelpunt verliest."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›