''We hebben vijf, zes, of misschien wel acht 100% kansen gehad''

0
''We hebben vijf, zes, of misschien wel acht 100% kansen gehad''

Ryan Gravenberch geeft complimenten aan Fortuna Sittard. De technisch vaardige middenvelder zag zijn Ajax wel ontzettend veel kansen missen. Hij realiseert zich dat dat beter gekund had.

"Het was niet ons beste potje. Hoe het komt? We hebben veel kansen gehad die we niet af hebben gemaakt. Het positiespel was ook niet echt best. Dus volgende keer moeten we dat beter doen. Het was niet onze dag. Maar we hebben wel drie punten, dat is het belangrijkste", zegt Gravenberch tegen AT5.

"Het is een kwestie van de kansen afmaken. We hebben vijf, zes, of misschien wel acht 100% kansen gehad. Als die er niet in gaan, maak je het jezelf moeilijk. Dan komen ze terug en wordt het een vechtpotje. Ik vond Fortuna niet slecht spelen, ze hebben het goed gedaan. De complimenten aan hen", zegt de middenvelder.

Zonder publiek is het altijd lastiger spelen. "Er zijn geen fans, maar m'n vrienden en familie kijken ook mee. Dat heb ik wel in m'n achterhoofd. De fans kijken ook. We doen altijd ons best om hun ook happy te maken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›