Flemming: ''Als je met drie sterren op je borst loopt, is het zielig''

0
Flemming: ''Als je met drie sterren op je borst loopt, is het zielig''

Zian Flemming, opgeleid door Ajax, vindt het de manier waarop Ajax de blessure van Lisandro Semedo negeerde, voorafgaand aan de 1-2, ronduit zielig. Zijn Fortuna Sittard verloor met 1-2.

"Ik snapte dat de scheidsrechter (Dennis Higler, red.) geen penalty gaf", begint Flemming voor de camera van Veronica. "Wij speelden door en dat was ook Ajax' argument, dus ik snap het ergens. Maar wij waren in de aanval en toen kwam die bal bij Onana. Dat was het moment om de bal uit te schieten. Dat was normaal en netjes geweest", weet hij.

"Ze hebben het recht, maar ik vind het niet bij Ajax passen. Dat heb ik ook tegen Tadic gezegd", aldus Flemming. "Wat ik zei? Als je met drie sterren op je borst loopt, is het zielig. Hij was het er volgens mij niet mee eens, maar dan moet hij in de spiegel kijken."

"Maar, het is hun goed recht. Ze winnen, het is profvoetbal en ze hoeven het volgens de regels natuurlijk niet te doen, maar iedereen verwacht het wel. Het geeft wel aan hoe zij in de wedstrijd zaten. Ze waren niet comfortabel."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›