Álvarez: ''Moeilijk te begrijpen dat het zo lang heeft geduurd''

0
Álvarez: ''Moeilijk te begrijpen dat het zo lang heeft geduurd''

Edson Álvarez heeft afgelopen week eindelijk zijn gezin mogen verwelkomen in Amsterdam. De middenvelder is echter nog altijd niet geheel tevreden. 

"Mijn vriendin en dochter zijn in de afgelopen week aangekomen. Na bijna twee jaar", verzucht Álvarez tegenover Ajax TV. "Het is moeilijk te begrijpen dat het zo lang heeft geduurd. Uiteraard ben ik blij dat ik ze weer bij me heb. Al blijf ik nog steeds een beetje in de war over de hele situatie. Maar goed, het is gebeurd. En nu door."

De Mexicaan geeft niet op. "Het is mooi om te zien dat mijn inzet wordt gewaardeerd. Wij voetballen met ons hart. Dat krijgen wij van kleins af aan mee. Voor welke club je ook speelt, welk logo je ook draagt, je verdedigt het met je leven. Het is mooi om te zien dat de mensen, in dit geval bij Ajax, onze stijl waarderen."

Álvarez geeft te kennen dat zijn reserveplek hem soms zwaar valt. "Het gebeurt vaak dat je het niet eens bent met beslissingen en dat je niet op de bank wilt zitten. Ik heb daar ook last van. Want ik weet wat voor type speler ik ben. Ik moet mij dienstbaar opstellen tegenover de trainer en het team, zodat ik kan laten zien wat ik kan als ik word opgesteld."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›