De Boer lyrisch over Ajax-verdediger: ''Die drive is ongekend''

0
De Boer lyrisch over Ajax-verdediger: ''Die drive is ongekend''

Aad de Mos en Ronald de Boer zijn zeer te spreken over Ajax-verdedigers Jurriën Timber en Devyne Rensch. De twee spelers hielden zich gemakkelijk staande tegen Lille, terwijl de ogen van de wereld op hen gericht stonden.

"Ajax staat ervoor om jong talent een kans te geven en dan haal je Haller en Klaiber, maar nu staan er toch weer twee jonge talenten op", zegt Ronald de Boer in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. Rensch is zijn oogappel. "Achttien jaar, snelheid en ook nog dat onbevangene om in de zestien te komen. Die drive is ongekend."

"Hij dribbelt in, waar de meeste jongens schrikken als er drie tegenstanders om hem heen staan. Zijn pass is ook nog eens goed en hij is tweebenig", weet hij. Maar ook Timber maakt indruk. "Hij is niet heel groot van stuk, maar wel stevig. In de duels is hij ongelooflijk sterk."

De Mos is het daarmee eens. "Het is voor mij onbegrijpelijk dat Rensch is afgetest bij PSV. Voor mij is hij een supertalent." Tegelijkertijd wil hij nog niet te vroeg juichen. "Je weet nooit wat er onderweg (in een speler zijn carrière, red.) kan gebeuren en wat zaakwaarnemers doen." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›