Drommel: ''Ajax is een prachtige club, ik zou zeker niet weigeren''

0
Drommel: ''Ajax is een prachtige club, ik zou zeker niet weigeren''

Joël Drommel wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Ajax. De doelman zelf wil echter duidelijkheid. Momenteel speelt hij waarschijnlijk zijn laatste seizoen bij FC Twente en staat hij dus aan de vooravond van een grote transfer.

"Ajax is een prachtige club, ik zou zeker niet weigeren. Ik kom ook uit die buurt. Ik zou het zeker mooi vinden, maar de situatie met Ajax is lastig", laat Drommel weten in de liveshow van Voetbal International. "Wat gaat er gebeuren met Onana? Ik gun het hem dat hij straks weer kan spelen. Nu weet je niet wat er met Onana gaat gebeuren. Ik zie Cillessen ook zomaar terugkeren. Voor mij is het nu gewoon belangrijk dat ik blijf spelen."

Anderlecht vaste ook op zijn handtekening. "Ik ben gebeld door de technisch directeur. Hun keeper zou misschien naar Ajax gaan, maar dat ging niet door. Het was uiteindelijk goed om bij Twente te blijven, denk ik. We stopten al in maart met het seizoen, dus ik had al een tijdje niet gespeeld. Ik heb het naar mijn zin bij Twente. De Belgische competitie is wel een optie. Je ziet dat Noa Lang ook heel erg groeit daar", aldus de 24-jarige Drommel.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›