Wijffels duidelijk: ''Ajax is het PSV-beleid gaan kopiëren''

0
Wijffels duidelijk: ''Ajax is het PSV-beleid gaan kopiëren''

Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad vindt dat Ajax klakkeloos het beleid van PSV 'steelt'. De journalist ziet alleen wel dat de Amsterdammers dat beleid met veel meer succes uitvoeren.

"Het is voor PSV een soort compliment, maar aan de andere kant het ergste wat er kon gebeuren: Ajax is het PSV-beleid gaan kopiëren", zo spreekt Wijffels bij Voetbalpraat. "Er spelen nu ineens goede latino’s in Amsterdam en de leeftijdsopbouw was bij PSV altijd goed geregeld en dat hebben ze nu ook in Amsterdam. En ze doen het met veel meer geld."

Kenneth Perez heeft lof voor de Amsterdammers: "Ajax heeft deze situatie voor zichzelf gecreëerd. Dat is geweldig, want je bent nu echt afstand aan het nemen. Door alle interne problemen is het er niet van gekomen dat Ajax onaantastbaar is in Nederland. Nu lijkt dat te gaan gebeuren. Want het staat." 

"Je denkt toch niet dat zomaar iemand daar de leiding gaat krijgen? En sowieso heb je zó veel meer geld dat je af en toe wat missers kunt hebben. Het is een dikke middelvinger naar de rest dat je Klaiber voor zes miljoen euro haalt. Hij komt niet eens in de buurt van spelen.'

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›